torsdag 17 november 2011

Uppgift 2 Kompishjärtat.

Ja, nu bör du ha kommit en bra bit in i boken om Hanna, Big och Leonardo och det är dags för uppgift 2.
Den här gången vill jag att du försöker beskriva killarna Big och Leonardo, så noga du kan.
Hur tror du de ser ut? Är de långa, korta, stora eller små, långhåriga, korthåriga? Hur är de klädda ? Är de snälla eller dumma? Ja, vad tror du?
Försök vara så noggranna ni kan!!
Kommentaren ska du ha skrivit in senast fredag.
Lycka till!
Mats.

24 kommentarer:

  1. Jag tror att Leonardo ser ut så här: kort krulligt svart hår, bruna ögon,brun hy och att han är medellång. Jag tror att han har långa jeans shorts, t-shirt och en grön keps, och jag tror att han är snäll!

    Jag tror att Big ser ut så så här: kort rakt ljusbrunt hår, blåa ögon, ljus hy och att han är lång. Jag tror att han har långa jeans shorts, t-shirt och en mörkblå munkjacka. Jag tror att han är snäll men uppträder ibland dumt

    Lisa

    SvaraRadera
  2. Jag tror att Leonardo har mörk hy och brunt lockigt hår.Sen tror jag att han har bruna ögon och en illgrön kepps.Han är nog ganska så kort.

    Jag tror att Big har kort ijust hår och ljus hy. Sen tror jag att Big är ganska så kort och så har han blåa ögon.

    Sarah P

    SvaraRadera
  3. Ja, Leonardo är blond som jag och har en blå tröja och gröna byxor. Big är lång och han har en röd tgörja och blåa byxor. De är snälla.
    Carl Johan

    SvaraRadera
  4. Jag tror att Big ser ut såhär: Han har en svart tröja med en vit döskalle på. Han har röda byxor. Kort svart hår och gröna ögon. Som person är han dum.
    Leonardo har svart hår och mörkbruna ögon. Han har en röd tröja med svarta ränder. Blåa byxor. Som person är han snäll men han gjorde fel som lämnade Hanna.

    SvaraRadera
  5. Jag tror Big ser ut så här:Han har en svart och vit randig t-shirt och långa jeans shorts.Han har ljus brunt kort hår och ljus hy.Han är lång och stor.Jag tror han kan vara snäll men ofta elak.

    Jag tror Leonardo ser ut så här:Han har en mörk grön t-shirt och långa jeans shorts.Han har svart krulligt hår och mörk hy.Han är medellång.
    Jag tror att Leonardo är väldigt snäll.

    SvaraRadera
  6. Jag tror att Big har ett svart kort hår.Trasiga jeans med ett randigt dödskalleskärp.Han är ganska rund och lite småkorkad eftersom han är så elak.Han har en svart t-shirt.Leonardo har en blå keps.En vit t-shirt.Röda skorts.Han har fräknar.Han har kort gul,vit hårfärg.Han var ganska dum mot Hanna i mitten av boken sen blev han snäll.
    JONATHAN

    SvaraRadera
  7. jag tror att leonardo har en grön keps och han är ungefär 1meter och 40cm, han har nog kruligt hår och det är nog svart han har kanske bruna ögon.han har nog ett par svarta skor. Han är snäll, men lite lurig ibland.

    Jag tror att Big har en svart tröja med en bloig text där det står någonting. sen har han svarta jens och ett par blåa skor.Big var lite taskig, men sen blev han snäll!!! :)

    MVH, Nellie.k

    SvaraRadera
  8. Jag tror Leonardo ser ut så här: han har brunt ansikte,krulligt hår, illgrön keps, mörk bruna ögon, en grön t-shirt,och mörk gröna jeans. Jag tycker att Leonardo är väldigt snäll.

    Jag tror Big ser ut så här: han har blåa ögon, han har skrattgropar en i varje kind, ljust ansikte kort ljust hår, mörk blåa jeans och en svart t-shirt. Jag tror inte Big är snäll och inte heller klok.

    SvaraRadera
  9. menar blodig :s



    nellie.k

    SvaraRadera
  10. Big:ganska kort ock satt,elak,lite
    känslig,oartig,kort mörkt hår,gröna ögon,mys-byxor,grönrandig tröja.


    Leonardo:snäll,lite galen,rolig,mörkt spik-rakt hår,peppar bruna ögon,mörkblå munkjacka,illgrön keps,slitna jieans,svarta skor och mörk i ansiktet.

    SvaraRadera
  11. Jag tror att Leonardo är:snäll,glad han har illgrön keps och han kommer från Afrika.

    Big:Han är en tuff kille,han har en stor fladdrig
    t-shirt, pösiga byxor,hipphoppskor.
    MATILDA.T.

    SvaraRadera
  12. Jag tror att Leonardo ser ut så här:han har mörkt brunt hår,han har mörk hy,jeans,t-shirt och en illgrön keps. Han är nog väldigt snäl.

    Jag tror att Big ser ut så här: han har ljus hy och ljust kort hår. Han har pösiga byxor och en t-shirt.Han är nog snäll ibland men oftast är han nog dum.
    Astrid p

    SvaraRadera
  13. Jag tror att Big är lång och tjock. Han har kort ljusbrunt hår och hans ögon är blå. Han är klädd i bruna shorts och en cool grön t-shirt. Skorna är trasiga och skitiga. Jag tror att han är cool men dum. Men när han blir kär blir han snäll.

    Leonardo är nog kort. Han har mörk hudfärg. Han har kort mörkt hår och hans ögon är bruna. Han är klädd i jeansshorts och en gul t-shirt. På huvudet har han en illgrön keps. Oftast är han snäll men ibland är han lite taskig mot Hanna.

    \Gustav A

    SvaraRadera
  14. Jag tror att Leonardo är kort och har mörkbrun hy, svart hår och brunsvarta ögon. Han har svarta shorts, röd tröja med ett tigerhuvud på.
    Han har också en blå jacka med mörkröda ränder på och en grön keps. Han är väldigt snäll. Sen så har vi Birger(Men han kallas Big) jag tror att han har ljus hy och är lång. Han har ljusgröna ögon och hans hår är blont och står upp. Jag tror att han har en svart tröja, trasiga jeans och har en blåsvart munkjacka.

    SvaraRadera
  15. Jag tror att Leonardo är medel lång och har lågt lockigt hår.han har en grön keps och har en munktröja som är gul och vita shorts.Och Big jag tror att han har en svart t-shirt och en ring genom näsan och gråa mjukis byksor

    -.- \EMIL :)

    SvaraRadera
  16. OJ glömde att big var lång och små fett!

    SvaraRadera
  17. Jag tror att Leonadrdo och Big ser ut så här!!

    Leonadrdo: Leonadrdo har ett vit basket line.Han har ett par knä shorts som är lite söndriga.
    Han har en grön keps.Han har brunt lockigt hår.
    Leonadrdo är mitimelan lång och har lite mörkhyat hud färg.Leonadrdo är snäll men i bland elak!!

    Big: Big har en t-shirt som är grå. Han har ett par mjukis byksor. Han har en keps bakofram.
    Big är inte så lång men fet!!!

    MVH WILMA J:):)

    SvaraRadera
  18. Jag glömde att han hade också lockigt hår och jag menar att Big är fett!!!

    SvaraRadera
  19. Jag tror att big är medel läng och är lite tjock han har mysbyxor en blå tröja och en grön munkjacka.

    Jag tror att leonardo är kortmed brunt kruligt håroch mörk hy med kortbyxor en svart tröja en grönkeps oc en svart munkjacka.

    SvaraRadera
  20. BIG:stor sdödig,äter snor,har snaggat hår,
    har inte många vänner,har en svart t-shirt,
    shorts,medel långa.

    LEONARDO:snäll,mörkhyad,krulit hår,grön keps,
    blå t-shirt,shortsmånga vännrer,va lite dum när han
    blev osamsmed Hanna.
    simon

    SvaraRadera
  21. big är stor och tjok och äter snor kort hår färgen är blå och han slås mycket


    leonardo är lång och smal snäll och är hjälpsam medel hår färgen är svart :-)

    SvaraRadera
  22. Jag tror att Leonardo är smal, kort, har krulligt hår som är mörkt. Han har en grön keps med en grön tröja och vita byxor.
    Jag tror att Big är lång, tjock, har kort ljust hår. Han har en svart tröja med blåa jeans.
    Samuel Holmberg

    SvaraRadera
  23. Leonardo är ganska kort, korthårig och jättesnäll.
    Big är ganska lång, korthårig och ganska dum.

    SvaraRadera
  24. Leonardo är långhårig och lång med een grön keps.
    Big är korthårig och kort..

    SvaraRadera